Sovepropper SleepSound

Avstøp kommer i tillegg. Timebestilling nødvendig!

Sov bedre og få stillhet med SleepSound

SleepSound fra ACS er et par komfortable og svært støyisolerende ørepropper tilpasset for søvn. Ved at de formstøpes og spesialtilpasses etter ørene vil ørekanalen din bli 100% forseglet. Det betyr at alle lyder blir forhindret til å komme inn i ørekanalen, noe som ofte er et tilfelle ved bruk av vanlige ørepropper av skum, voks eller sov-i-ro fra apoteket.

Høy komfort og lindrer press fra hodeputen

SleepSound blir produsert og utformet på en måte som forhindrer press i ørekanalen når du sover med øret mot hodeputen. Øreproppene blir også laget så dype som mulig, slik at de ikke skal løsne under natten, selv om du beveger deg mye.

En sikker investering

SleepSound er kanskje kostbare, men fremfor å kjøpe flere par ørepropper fra apoteket eller andre butikker årlig så vil du fort kunne spare inn denne summen. SleepSound varer nemlig i årevis og rengjøres enkelt i såpevann.

Fordeler

  • Demper støy svært effektivt.
  • Lyder fra brannalarm og vekkerklokke kan fortsatt oppfattes.
  • Høy komfort og lindrer press fra hodeputen.
  • 3 års garanti.
  • Allergivennlig medisinsk silikon.

Formstøpes etter ørene dine

SleepSound blir formstøpt etter ørene dine for å passe dine ører helt perfekt. Dette sikrer deg et par ørepropper med maksimal komfort og en passform som verken løsner, gjør vondt og som har mange års levetid.


kr 1 250,00