Jaktapparat Jeger`n

Avstøp kommer i tillegg. Timebestilling nødvendig! 

Demp geværskuddet og behold det naturlige lydbildet!

Spesialtilpasset jaktapparat som demper lyden kontrollert og gir god støybeskyttelse,- samtidig som lydene i naturen beholdes. Det betyr at alle de ubehagelige og skadelige lydene dempes, uten at det forringer oppfattelsen av de små bevegelsene og de svake naturlydene som er så viktige for en jeger.

Jaktapparat Jeger`n tetter øregangen din som en tett støypropp og demper lyden ned til et lydnivå på max 80 dB. God støybeskyttelse tar vare på hørselen din slik du hører optimalt så lenge som mulig. 

Kombiner med jaktradio
Jaktapparat Jeger`n gjør det enkelt å bruke jaktradio. Ved å koble en liten teleslynge til jaktradioen, overføres lyden trådløst fra radioen direkte til jaktapparatet. Teleslyngen legges rundt halsen og kobles til radioen i den ordinære hodetelefon-utgangen. Dette gir deg optimal radiokommunikasjon, med forbedret lyd inn på begge ørene.

Der det ikke er utgang på monofonen, men ledning til plugg i øret, bygger Hørselslaben om monofonen og lodder på en 3.5mm hunn jackplugg så teleslyngen kan kobles på.

NJFF-medlemstilbud: Jeger`n inkl. halsslynge: 4500,-  (medlemsnummer må oppgis)

kr 4 990,00